top of page
  • Skribentens bildNishti Haglund

"Känn rädsla och våga ändå" - Susan Jeffers

Uppdaterat: 4 jan. 2022

Detta är titeln på en bok som jag läser just nu, "Feel the fear and do it anyway". Tycker verkligen att den är klockren. Det är helt naturligt att uppleva rädsla och oro när man är utanför sin bekvämlighetszon och ska göra en förändring i sitt liv. Exempelvis, när jag bestämde mig för att starta eget företag inom coaching kände jag många rädslor: "kommer jag klara av det!", "kommer jag att kunna få en tillräckligt stor omsättning", "tänk om jag stammar under coachsamtalen" osv.


I och med att jag är utbildad coach vet jag att dessa tankar är fullt naturliga - de kommer när jag ska göra en förändring. Jag bestämde mig att det är tankar, de är inte sanna och de ska inte få hindra mig att starta eget och fullfölja min dröm. Allt för ofta säger vi också när vi eller någon är rädd: "Vad är det värsta som kan hända?". Jag skulle vilja vända på frågan och tänka: "Vad är det bästa som kan hända?". Då fokuserar man på vinsterna och visualiserar framgången istället för att förbereda på hur man ska hantera motgångarna. Nästa gång du känner rädsla, stort eller smått, bestäm dig för att göra det ändå.171 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page