top of page
  • Skribentens bildNishti Haglund

MAMMA - Ställ dina coachingfrågor!

Uppdaterat: 9 feb. 2022

Min äldsta son Daryan som är 9 år är inte så "pratig" av sig. Han råkar ha fått en mamma som är väldigt nyfiken och vill veta ALLT om hur skolan har varit. 👩‍👦Jag lägger mig gärna i och kommer med råd också. 🙋‍♀️


De gånger han faktiskt öppnar upp sig är när jag är mer coachande. När jag ställer frågor. ❓När jag tar ett steg tillbaka, lyssnar in och speglar tillbaka det han säger. 👂I de här situationerna öppnar han upp sig. Han berättar om sina känslor, svårigheten i att komma in i leken ibland och funderar på vad han skulle kunna göra. 🔓


På något sätt är det som att jag blir en annan person för min son, jag blir mer som en coach, och kanske är det därför han öppnar upp sig. 🤩


Vad har du för erfarenhet av att börja ställa fler frågor istället för ge råd?


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page