top of page
  • Skribentens bildNishti Haglund

VAD ÄR DIN FRÄMSTA STYRKA?💪🏻

Uppdaterat: 9 nov. 2022

Min främsta styrka är LEARNER. 🧐Jag var inte medveten om denna talang förrän jag gjorde ett styrketest genom Gallup CliftonStrengths. Så är det med styrkor. De kommer så naturligt till oss att vi inte ens tänker på att de finns där! ✨


När jag reflekterade bakåt insåg jag att älskar att lära mig nya saker. 🧑‍🏫Intresset och nyfikenheten att ständigt lära sig nya saker har gjort att jag har sökt mig till konsultjobbet, bott utomlands i länder som Indien, USA och Istanbul. ✈️

Denna vilja att ständigt utvecklas kan också ha baksidor, så kallade "Blind spots". Så fort jag stannar av i min utveckling blir jag uttråkad och är väldigt otålig. 🦦


Det är alltså viktigt att bejaka styrkan men var medveten om att det kan bli för mycket av det goda! ⚖️

40 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page