top of page

Nishti Haglund

Professional Certified Coach (PCC), ICF.

 

Gallup Certified Strengths Coach.

 

15 år av ledarskap inom konsultbranschen.

Civilekonom.

Trebarnsmor

Egen erfarenhet av personlig utveckling.  

Gallup Certified Strengths Coach | Beyond Flow AB
ACC | Beyond Flow AB
_99A9113_edited_edited.jpg

Om Beyond Flow

Jag ville må bra och hålla långsiktigt 

Med tre barn blev jag än mer övertygad om att jag behöver må bra och följa mina drömmar. Tidigt i min egen karriär tog jag hjälp av flera coacher kring självkänsla, prestationsångest, och gränssättning. Att bli medveten om mina beteenden och tankemönster var oerhört värdefullt för att kunna fungera och hålla långsiktigt i arbetslivet.

Har även arbetat mycket med mitt egna förhållningssätt till stamning. Som barn stammande jag mer, i dag har jag lättare stamning - även kallad "dold stamning". Detta har påverkat mitt liv oerhört mycket i form av att jag har begränsat mig själv, undvikit situationer och skapat mycket skamkänslor. 
 
Som femåring kom jag till Sverige med min familj från Kurdistan. Under hela min uppväxt har jag varit van att hantera två helt olika kulturer - detta har gjort mig till något av en kameleont, oerhört anpassningsbar. 
 
Är i grunden civilekonom med ca 15 års erfarenhet av att ha arbetat som ledare och managementkonsult på bland annat Accenture, Apoteket AB och Centigo.

Läs mer

Vill du veta mer?

BOKA ETT MÖTE REDAN IDAG

Du får möjlighet att känna på vad coaching är och hur just jag arbetar. Under mötet får du också mer information om de upplägg jag erbjuder samt prisförslag. Jag erbjuder färdiga coachingpaket och självklart skräddarsyr jag även upplägg för dina eller företagets specifika behov. Coachingen sker online eller genom ett fysiskt möte i Stockholmsområdet.

bottom of page